Fizethetek forintban is?

Igen! Utazásaink részvételi díját honlapunkon ugyan euróban adjuk meg, de természetesen forinttal is tudsz fizetni.

Foglaláskor választhatsz, melyik pénznemben szeretnél fizetni. A visszaigazoláson a fizetendő részvételi díj eszerint fog szerepelni. Fontos, hogy a két pénznemet keverni nem lehet!

Eurós áraink fix árak.

Forintos árainkat – tekintettel arra, hogy az előleg és hátralék fizetésének ideje között eltelő időben az árfolyam kockázatot cégünk vállalja – az aktuális forint-euró árfolyamnál magasabban határozzuk meg. Jelenleg: 1 Euro = 430 Ft

 

Két részletben történő fizetés (foglaláskor előleg – indulás előtt kb. 1 hónappal hátralék) helyett foglaláskor egy összegben történő forintos fizetésre is van lehetőség. Ez esetben – mert nem kell vállaljuk a hátralék fizetés dátumáig az árfolyam kockázatot – bankunk eladási árfolyama alapján tudjuk meghatározni foglalásod forintos összegét. Ha az egy összegű forintos fizetést választod, kérjük, ezt foglaláskor a megjegyzés rovatban jelezd nekünk!

 

(Szerződéses kötelezettségünk és az árfolyam spekuláció elkerülése érdekében forintos árainkat nem a napi közép árfolyamhoz igazítjuk és a napi árfolyammozgás szerint változtatjuk. Ha napi árfolyamon szeretnél fizetni, válaszd az eurós fizetést, így Te választhatod meg bankodnál, pénzváltódnál elérhető átváltási árfolyamot!)

 

Változhat-e foglalás után utazásom részvételi díja, ha forintban fizetek?

Alapvetően eurós fizetésnél Te, forintos fizetésnél mi vállaljuk az árfolyam kockázatot. Természetesen mindezt észszerű keretek között, hiszen senkinek sem érdeke a veszteséges működés. Több mint 10 éves működésünk során eddig egyszer sem alkalmaztuk – bízunk benne, hogy ez a jövőben is így marad -, de jelentős forint gyengülés esetén általános szerződési feltételeink VI/1. pontja alapján indulás előtt 20 napon kívül lehetőségünk van legfeljebb 8%-kal megemelni a részvételi díjat. Ennél nagyobb emelés esetén elállhatsz a foglalástól és visszakapod befizetett részvételi díjad.

 


 

Ha tetszik az ajánlat, javasoljuk, mielőbb küldd is el foglalásod, hogy garantáld az utazásod!

 

Foglalj bátran, ha esetleg közbe jön valami, akár ingyen lemondhatod. Lemondási feltételeinket itt találod >>>

Garantáljuk, hogy nem találsz ennél kedvezőbbet! Árgaranciánk részletei itt >>>

 

Hogyan foglalhatom le a kiválasztott utazást?

Meddig érvényes az ajánlat?

Hol és mennyit kell fizetnem?

Hol találom a szerződési feltételeket?